lerduekaster_180-sporter.jpg

 

Lerduekaster

 

Jeg har lovet Frank at gøre lidt reklame for vores nye mobile lerduekaster, som foreningen har erhvervet sig .

 Man kan leje den for en weekend for 300,- kr ekskl. lerduer. Så hvis du/I skal vil lave et skydearrangement i konsortiet eller på jeres egen jagt er her en oplagt mulighed.

 

I kan leje den ved at ringe til Frank på mob. 52 19 06 86.


Man kan alt tid blive bedre.

En god skytte anskyder mindre end en dårlig skytte. Det er dokumenteret, at det forholder sig sådan. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sine færdigheder som skytte, - det være sig både som hagl- eller riffelskytte. Opskriften på at blive en bedre skytte er træning og atter træning.

Målet er ikke at blive OL-skytte i skeet, sporting eller riffelskydning, men at blive en bedre skytte på jagt.

De fleste kender sikkert, at være på en god jagt - der kommer masser af vildt for, men der kommer ikke meget vildt på paraden. Ikke at det i sig selv skal være et mål, at der skal være meget vildt på paraden, men man har måske skudt forbi på mange oplagte chancer eller undladt at skyde fordi man har følt sig usikker. Denne usikkerhed eller manglende evner, kommer man kun til livs ved at blive en bedre skytte - ved at træne.

Man bliver mere bevidst om sine egne evner og grænser, og kan bruge dem når pludselig sneppen kommer flik flakkene gennem trætoppene - eller bukken står for på 80 m. og man ikke har anlæg. Så er det, at de erfaringer man har fået fra træningsbanerne skal komme en til gode. Føler man sig sikker i fritstående skud til bukken på 80 m., så kan man sikkert huske hvordan det gik på skydebanen.

Brug en hver chance for at komme ud at træne. I Voerladegård og Omegns jagtforning af 1975 råder ikke selv over en flugtskydningsbane, men vi afholder hvert år 2 dage hvor vi tag til vildduebanen i Grættrup. Og forening har investeret i en mobil lerdurkaster.